Trochu rafinované zápisky z mateřské dovolené.
Tvořím si novou pracovní cestu. Co vy?

Už delší dobu si chci založit blog. Původně se měl jmenovat NikyWay (hříčka alá Milky Way) nebo Cestado (zápisky z cest) nebo Inspirey (inspirace ke kariérnímu a osobnímu rozvoji). Jenže jsem už bez několika málo dní maminkou roční dcerky, takže se cítím spíš jako cestovatelka na penzi. Plán osobního rozvoje z mé strany taky malinko pokulhává,...

Tak jsem poslední lednový den strávila na koncertu. Jednou za cca pět let chodím na show jedné pohodové kapely. Umím sice jen tři jejich písničky, ale mám štěstí, že je vždycky zahrajou. Z jejich vystoupení pokaždé čiší klídek a hravost. Taky je zajímavé vnímat, v jakém "stavu" na jejich koncerty chodím já.

Neprůstřelný seznam 6ti (slovy šesti) důvodu, proč se do učení nových slovíček pustit třeba hned dnes. Nebo nanejvýš zítra.

Proč píšu

23.01.2020

Možná už jste odpověď dostali jinde. Ale zápisky mají být můj vnitřní kompas, mapa. Cesta k povolání, které bude "ono" po mateřské. Zároveň chci inspirovat i ostatní. Třeba vás napadne, že nikdy není pozdě s novými věcmi. Nemusí to být ani oficiální studium na vysoké, ale třeba nový cizí jazyk.

© 2020 Zmatkařka. Všechna práva přehrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky